Капіляріоз гусей (поширення, діагностика, заходи боротьби та профілактики) : дис. ... д-ра філос. за спеціальністю 211 – Ветеринарна медицина. - Єресько, В. І. (Полтавська державна аграрна академія, 2020)
У дисертації узагальнено результати дослідження та отримані нові дані щодо поширення, фауни, діагностики, заходів боротьби та профілактики капіляріозу гусей на території Полтавської області (Україна). Встановлено, що капіляріоз гусей є поширеною інвазією в умовах птахогосподарств Полтавської області з вигульною системою утримання.
Keywords: гуси; капіляріоз