Контрольні запитання з дисципліни «Ветеринарна санітарія» для оцінки знань студентів факультету громадського розвитку та здоров'я спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» за освітньою програмою «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» - Двилюк, І. В.; Магрело, Н. В.; Гутий, Б. В.; Вус, У. М.; Сус, Г. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Ветеринарна санітарія – це наука про профілактику інфекційних та інвазійних хвороб як людей, так і тварин, наука про шляхи отримання продуктів, кормів, сировини високої санітарної якості та безпечності. Вона складає основу профілактичної ветеринарії.
Keywords: ветеринарна санітарія; ветеринарна гігієна