Самостійна робота з дисципліни "Ветеринарна токсикологія" : навч. посіб. для здобувачів другого рівня освіти (магістерського) за спеціальністю 211 “Ветеринарна медицина” з дисципліни “Ветеринарна токсикологія” - Слободюк, Н. М.; Леськів, Х. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
Навчальний посібник містить: зміст, тему, основний виклад матеріалу, питання для самоконтролю, літературу та інтернет ресурси, які розкривають основну суть теми і відповідають робочій програмі дисципліни “Ветеринарна токсикологія” для студентів 4 курсу факультету ветеринарна медицина.
Keywords: ветеринарна токсикологія