Логістичний менеджмент : метод. рек. до практичних занять і самостійної роботи для студентів денної форми навчання - Колодійчук, В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2020)
Метою вивчення курсу “Логістичний менеджмент” є формування у майбутніх спеціалістів системних знань і розуміння концептуальних основ логістичного управління, теорії і практики розвитку цього на-пряму та набуття навичок самостійної роботи щодо засвоєння навчального матеріалу стосовно сучасних методів управління матеріальними та іншими потоками в сучасних умовах.
Keywords: менеджмент; логістичний менеджмент