Тематична самостійна робота з дисципліни «Анатомія людини» для здобувачів першого ступеня вищої освіти (бакалавр) зі спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» - Федорович, В. С.; Демус, Н. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
освіти матеріалу в час вільний від обов’язкових навчальних занять. Навчальний час, відведений для самостійної роботи здобувача вищої освіти, регламентується навчальним планом і повинен становити не менше 1/3 та не більше 2/3 загального обсягу навчального часу, відведеного для вивчення навчальної дисципліни.
Keywords: анатомія людини