Загальна біотехнологія : метод. вказ. - Уклад. Буцяк, В. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2020)
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Keywords: біотехнологія