Анатомія свійських тварин. Нутрощі : навч. посіб. - 2-ге вид., доповн. - Присяжнюк, В. Я. (My University, 2021)
Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми «Анатомія свійських тварин» для студентів вищих навчальних закладів з спеціальності 211 «Ветеринарна медицина», 212 « Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Keywords: нутрощі тварин; спланхнологія