Імунобіологічні препарати : навч. посіб. - Кісера, Я. В.; Божик, Л. Я.; Мартинів, Ю. В.; Матвіїшин, Т. С.; Пундяк, Т. О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
У посібнику подана загальна характеристика імунобіологічних препаратів. Охарактеризовані імунобіологічні препарати при інфекційних хворобах спільних для декількох видів тварин, а також жуйних, свиней, коней, птахів, собак, котів, хутрових звірів та бджіл зокрема.
Keywords: імунобіологічні препарати