Застосування інструментів екологічного маркетингу до просування аграрної продукції на міжнародних ринках : ст. - Копитко, О. В. (ВД "Гельветика", 2024)
Метою дослідження є характеристика особливостей застосування інструментів екологічного маркетингу до просування аграрної продукції на міжнародних ринках. Доведено, що екологічний маркетинг має важливе значення для довгострокової життєздатності сільськогосподарського сектору. Стійкі методи ведення сільсько го господарства, що просуваються за допомогою екологічного маркетингу, мають вирішальне значення для збереження природних ресурсів. Визначено, що саме екологічний маркетинг підтримує розвиток лояльності до бренду та позитивного іміджу бренду у глобальному масштабі. Встановлено, що глобальна популярність та успіх сільськогосподарської продукції, що просувається за допомогою екологічного маркетингу, можуть мати хвильовий ефект, сприяючи ширшому впровадженню стійких практик у всьому сільськогосподарському секторі. Охарактеризовано основні інструменти екологічного маркетингу. Виокремлено детермінанти, що ви значають сільськогосподарську продукцію на міжнародному ринку.
Keywords: маркетинг, просування продукції, аграрна продукція, міжнародний ринок збуту, маркетингові технології, екологічна безпека