Web-based applications in higher education: revolutionising language learning in the digital age : ст. - Smolinska, O. at all (Revista Amazonia, 2024)
Ця дослідницька стаття, мала на меті дослідити використання веб-додатків у вищій освіті, зосередившись на їх презентації та використанні.Методологія: у дослідженні було використано змішаний підхід. Результати показали, що аналіз використання цих додатків та обговорення точок зору користувачів дозволили дослідженню пролити світло на взаємодію між технічною функціональністю та соціальною залученістю в інформаційно-комунікаційні технології. Серед ключових переваг про якіповідомляли студенти були доступність та зручність.
Keywords: застосування, користувач, технічний та соціальний аспект, інформаційно-комунікаційні технології, соціальний та навчальний контекст.