Екологічний маркетинг : метод. реком. - Уклад. : Копитко, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Загальною метою вивчення дисципліни "Екологічний маркетинг" є формування комплексу теоретичних знань та практичних навичок побудови системи екологічно орієнтованої маркетингової діяльності підприємства як ефективного динамічного засобу реалізації механізму конкурентного ринку за рахунок прийняття більш кваліфікованих управлінських рішень. Предметом курсу є закономірності планування, створення й ефективного використання системи екологічного маркетингу на підприємстві.
Keywords: підприємницька діяльність, євроінтеграція, екологічні аспекти, планування, маркетинг