Проєктний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної роботи студентами спеціальності 073 «Менеджмент» другого освітнього рівня «МАГІСТР» Львів - Минів, Р. М. (My University, 2021)
Дисципліна «Прєктний менеджмент» посідає важливе місце в структурно-логічній схемі підготовки магістрів за спеціальністю 073 «Менеджмент». Вивчення даної дисципліни базується на концепціях і поняттях теорії управління, фінансового менеджменту, стратегічного управління, маркетингу, управління персоналом, макро- та мікроекономікою і спрямоване на формування сучасного фахівця. «Управління проєктами» тісно пов’язана з іншими дисциплінами навчального плану, такими як «Менеджмент», «Фінансовий менеджмент», «Інформаційні системи і технології в управлінні організацією», «Менеджмент організацій» тощо.
Keywords: проєктний менеджмент; управління проєктами; менеджмент; фінансовий менеджмент