Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Ветеринарні науки. 2022. Т. 24, № 107 - (:unkn) unknown (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Серія: Ветеринарні науки входить до “Переліку наукових фахових видань України” (категорія Б), в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук у галузі ветеринарних наук.
Scientific messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Veterinary sciences, 2022, Т. 24, № 107
Keywords: ветеринарна медицина