Матеріали конференції «Спортивна підготовка юнаків та студентів в неолімпійських видах єдиноборств в умовах навчального закладу» (м. Львів, 5 червня 2024 р.) : матер. конф. - (:unkn) unknown (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Останніми роками у спортивній боротьбі відбуваються істотні зміни в змісті змагаль-них поєдинків, регламенті змагань, змінилися уяв-лення про методику підготовки висококваліфікова-них спортсменів.
Keywords: фізична культура і спорт; єдиноборства