Стан та перспективи розвитку велосипедного туризму у Львівській області : кваліф.роб. ... бакалавра - Петрина, О. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
У роботі виділено сутність та класифікацію велотуризму. Досліджено нормативно-правове забезпечення. Узагальнено світові тенденції розвитку велотуризму. Проаналізовано туристичну інфраструктуру Львівської області для велотуризму. Виділено основні проблеми та інноваційні підходи до просування велотуризму у Львівській області.
Keywords: велосипедний туризм, веломаршрути, активний туризм, EuroVelo