Гігієна тварин. - Вороняк, В. В.; Козенко, О. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2010)
Методичні матеріали для контролю знань студентів за кредитно-модульної системи організації навчального процесу складено відповідно до програми з навчальної дисципліни „Гігієна тварин”. Навчально-методичний посібник включає основні положення кредитно-модульної системи організації навчального процесу з дисципліни, тематичний план , програму, перелік питань біжучого та модульного контролю знань, умінь і навичок студентів, тематичну самостійну роботу, а також список рекомендованої літератури.
Навчально-методичний посібник для студентів факультету ветеринарної медицини скороченої форми навчання з напряму 6.110101 „Ветеринарна медицина”
Keywords: гігієна тварин