Клінічне дослідження хутрових звірів за хвороб органів дихання, травлення, нирок і сечових шляхів, нервової системи : метод. розроб. - Слівінська, Л. Г.; Щербатий, А. Р.; Зінко, Г. О.; Личук, М. Г.; Федорович, В. Л.; Федорович, Н. М.; Гудима, Т. М.; Стефаник, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
У навчально-методичній карті відображено: назву навчальної дисципліни, тему заняття, вид заняття, мету заняття, міжпредметні зв’язки, забезпечення заняття (наочність, дидактичний матеріал, технічні засоби навчання, навчальні місця здобувачів вищої освіти), літературу (основна, додаткова), зміст і хід заняття.
Keywords: хвороби хутрових звірів; хутрові звірі