Методичні вказівки до семінарських занять та виконання самостійної роботи з дисципліни «Ландшафтний дизайн» - Терлецька, О. В. (My University, 2019)
Навчальний курс "Ландшафтний дизайн" є першим серед спеціальних предметів, який викладається в другому семестрі І курсу і має за мету ознайомити студентів із майбутнім фахом. При цьому, ландшафтний дизайн орієнтуючись саме на природне середовище та використання засобів ландшафтної архітектури, користується підвищеною увагою туристів та майбутніх спеціалістів в галузі туризму і архітектури.
для студентів І курсу факультету економіки та менеджменту спеціальності «Туризм»
Keywords: ландшафтний дизайн