Клініко-лабораторні методи дослідження собак і котів за отруєнь : методич. розроб - Слівінська, Л. Г.; Федорович, В. Л.; Федорович, Н. М.; Гудима, Т. М.; Личук, М. Г.; Щербатий, А. Р.; Зінко, Г. О.; Стефаник, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
Методичні розробки спрямовані для надання методичної допомоги викладачам і здобувачам вищої освіти під час вивчення курсу «Терапія і профілактика внутрішніх хвороб домашніх тварин» та проведення лабораторного заняття. У кінці заняття наведені питання для самоконтролю знань, домашнє завдання.
Keywords: отруєння собак; отруєння котів