Моделювання управлінських рішень в умовах сталого розвитку післявоєнний період : ст. - Батюк, Р. Б.; Качанов, В. В. (ВГ "Наукові перспективи", 2024)
Доведено, що саме управлінські рішення забезпечують структуру та напрямок, необхідні для інтеграції цих аспектів у стратегії організацій, що сприяє гармонійному розвитку без шкоди для майбутніх поколінь. Особливої актуальності моделювання управлінських рішень набуває в умовах забезпечення сталого розвитку післявоєнний період.Метою дослідження є характеристика особливостей моделю- вання управлінських рішень в умовах сталого розвитку післявоєнний період. Об’єктом дослідження виступає процес прийняття й реалізації управлінських рішень. Основне завдання статті являє собою визначення яким можливо досягнути сталого розвитку післявоєнний період через підвищення ефективності прийняття й реалізації управлінських рішень.Вважаємо, що управлінські рішення стають ключовим інструментом для забезпечення стійкості та адаптивності систем, сприяючи довгостроковому успіху та процвітанню в умовах невизначеності. Визначено основні сутнісні засади поняття управлінських рішень. Доведено, що саме моделювання управлінсь ких рішень є ключовим інструментом для підвищення їх ефективності та обґрунтованості.
Keywords: моделювання, управлінські рішення, післявоєнний період