Методичні вказівки до підготовки, написання та оформлення кваліфікаційних робіт : метод. вказ. - Параняк, Р. П.; Калин, Б. М.; Буцяк, А. А.; Сухорська, О. П.; Кропивка, С. Й.; Мацуська, О. В.; Литвин, Н. А.; Віщур, В. Я.; Нагірняк, Т. Б.; Градович, Н. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
У методичних вказівках викладено загальні положення організації наукової роботи, основні вимоги щодо підготовки, написання та порядку проведення захисту кваліфікаційних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія».
Keywords: кваліфікаційна робота