Демчук Михайло Васильович: до 90-річчя від дня народження : біобібліогр. покажч. - Захарчишин, М. А.; Пилипчак, Г. С. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
Покажчик присвячений видатному професору ветеринарної медицини М. В. Демчуку : знайомить з життям, професійною діяльністю на науково-дослідницькій та науково-педагогічній ниві, а також з науковим доробком вченого в галузі гігієнічної оцінки факторів довкілля та антропогенного впливу на організм тварин. Вніс вагомий вклад в організацію роботи по перепідготовці ветеринарних спеціалістів та зооінженерів з наданням їм методичної допомоги. Покажчик створений до 90-річчя від дня народження професора Демчука Михайла Васильовича.
Keywords: біобібліографічний покажчик; Демчук Михайло Васильович