Фізика, фізичні методи дослідження речовини та біологічних об’єктів : навч. пос. - Коструба, А. М.; Федишин, Я. І.; Саварин, В. І.; Вихрист, О. М. (Новий Світ-2000, 2021)
Навчальний посібник підготовлений на кафедрі фізики і математики Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Метою посібника є формування у майбутніх спеціалістів системи знань з курсу загальної фізики, а також ознайомлення з основними методами дослідження фізичних і технологічних властивостей різноманітних матеріалів та біологічних об’єктів.
Keywords: фізичні методи дослідження речовини; фізичні методи дослідження біологічних об’єктів