Клітинна інженерія : навч.-метод. посіб. 2-ге вид. - уклад. Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Навчально-методичний посібник укладено для здобувачів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія. У посібнику коротко викладено, проілюстровано теоретичний матеріал з дисципліни «Клітинна інженерія», рекомендовано до виконання лабораторні роботи, описано методи клітинної інженерії та суть їх виконання. Наприклад, методи одержання і практичного використання клітинних культур, зокрема стовбурових, гібридом; теоретичні відомості щодо принципів підтримання життєздатності клітин і маніпуляцій in vitro. Підібраний матеріал відповідає робочій програмі з дисципліни «Клітинна інженерія» для здобувачів факультету харчових технологій та біотехнології ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.
Keywords: клітинна інженерія