Організація праці менеджера : тестові завдання для перевірки знань студентів зі спеціальності 073 “Менеджмент” - Колодійчук, В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2020)
Мета дисципліни “Організація праці менеджера” – сформувати в майбутніх менеджерів уміння організовувати особисту працю й працю підлеглих, навчити складати основні види управлінської документації.
Keywords: менеджмент