Лабораторна діагностика та комплексна терапія за отруєння тварин хлорорганічними сполуками. Супровідний лист та експертний висновок : метод. розроб. - Слободюк, Н. М.; Леськів, Х. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
Мета заняття: ознайомити з методиками виявлення хлорорганічних сполук в досліджуваному матеріалі; оформити супровідний лист на матеріал і обговорити питання комплексної терапії за отруєння.
Keywords: отруєння тварин; хлорорганічні сполуки