Комунікативні процеси у навчанні - Корнят, В.; Смолінська, О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
У статті розкрито результати експериментального дослідження рівня сформованості комунікативної компетентності педагогів та їх вплив на професійну діяльність фахівців.
методичні розробки тем для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Освітні, педагогічні науки»
Keywords: комунікативні навички педагогів