Устаткування та проектування фармацевтичних виробництв : навч. посіб. - уклад.: Сливка, Н. Б.; Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Скульська., І. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2021)
Метою вивчення дисципліни «Устаткування та проектування фармацевтичних виробництв» є оволодіння майстерністю застосування устаткування фармацевтичного виробництва для отримання лікарських засобів відповідної якості на стадії допоміжних робіт та етапах робіт основного технологічного процесу виробництва. А також отримання знань з організації проектних робіт, особливостей проектування виробничих і допоміжних приміщень, принципів компонування технологічного устаткування.
Keywords: устаткування фармацевтичних виробництв; проектування фармацевтичних виробництв