Новітні парадигми менеджменту в умовах воєнного стану : моногр. - Батюк, Б. Б.; Воскобійник, С.Я.; Вовк, М. В. ("Сполом", 2024)
Відображено ключові проблеми сучасного менеджменту в Україні в умовах воєнного часу. Подано розвідки авторів щодо інновацій менеджменту, самоменеджменту, маркетинг-менеджменту, специфіки організації офісу менеджера, управління бізнес-ризиками, особливостей аналізу та оцінки інвестиційної привабливості, психологічних засад управління персоналом, ризиків у бухгалтерському (фінансовому) менеджменті, освітнього менеджменту, розвитку ветеранського бізнесу та управління стартапами із позицій парадигмального підходу.
Keywords: менеджмент, парадигми, воєнний стан