Інженерна та комп’ютерна графіка : методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни - Чохань, М. І.; Ціж, Б. Р. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
«Інженерна та комп’ютерна графіка» відноситься до навчальних дисциплін, які складають основу загальноі-нженерної підготовки спеціалістів з вищою освітою. Метою навчальної дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» є одержання знань, необхідних ін-женеру для втілення технічних думок за допомогою крес-лення, а також розуміння конструкції та принципу роботи представленого на кресленні технічного виробу.
Keywords: комп’ютерна графіка