Робочий зошит з дисципліни «Анатомія людини з основами динамічної морфології. Анатомія внутрішніх органів» : метод. матер. - Мусієнко, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Вивчення анатомії людини, зокрема, закономірностей будови та функціонування внутрішніх органів, щільно пов’язано із практичною навичкою у вигляді здатності ідентифікувати анатомічні утворення і визначати їх функції. З метою закріплення зазначеної навички в ході самостійної роботи і підготовки до практичних занять було створено цей робочий зошит.
Keywords: фізична культура і спорт; Анатомія внутрішніх органів