Електротехніка : навчально-методичний посібник для студентів вищих навчальних закладів очної та заочної форм навчання всіх спеціальностей за напрямами підготовки 181 «Харчові технології» і 162 «Біотехнологія та біоінженерія» - Ціж, Б. Р.; Максисько, О. Р.; Галкіна, Н. С. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2019)
В даному навчально-методичному посібнику викла-дені основні відомості про електричні та магнітні кола, електротехнічні пристрої і машини, а також методичні на-станови до виконання розрахункових і лабораторних робіт. До кожного розділу подані приклади розв’язування задач, задачі для самостійного розв’язування та запитання і за-вдання для самоконтролю та самостійної роботи.
Keywords: електротехніка