Інкубація, хвороби ембріонів та незаразні хвороби птиці : посіб. - Слівінська, Л. Г.; Щербатий, А. Р.; Личук, М. Г.; Зінко, Г. О.; Федорович, В. Л.; Федорович, Н. М.; Стефаник, О. В. (My University, 2022)
У посібнику представлені анатомо-фізіологічні особливості та ембріогенез птиці, будова і хімічний склад яйця, методи зберігання, визначення якості та інкубація яєць сільськогосподарської птиці, хвороби ембріонів птиці та методи групової неспецифічної їх профілактики. Представлені хвороби органів дихання, травлення, яйцеутворення птиці, хвороби, які виникають за порушення обміну речовин та температурного режиму. Після кожного заняття подані запитання для самоконтролю знань з вивченої теми.
навчально-методичний посібник (для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»
Keywords: ембріогенез птиці; інкубація яєць сільськогосподарської птиці; хвороби ембріонів птиці; сільськогосподарська птиця