Напрями удосконалення технологічного процесу виробництва біопалива третього покоління : кваліф. роб. ...бакалавра з біотехнології та біоінженерії - Дерев`янчук, Г. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Робота написана на 58 сторінках комп’ютерного тексту. Складається із трьох розділів (огляду літератури, умов та методики проведення досліджень, результатів досліджень), вступу, висновку, додатків, списку використаної літератури, що містить 36 джерела. Містить 21 рисунок, 9 таблиць та 5 додатки.
Keywords: біопаливо; мікроводорості