Наскрізна програма практики для студентів, які навчаються за навчальними планами бакалаврів та магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» - Цісарик, О. Й.; Гачак, Ю. Р.; Наговська, В. О.; Михайлицька, О. Р.; Турчин, І. М.; Сливка, Н. Б.; Мусій, Л. Я. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
Практика на виробництві є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців молочної галузі харчової промисловості. Сучасний фахівець повинен не тільки мати теоретичні знання, але й уміти застосовувати свої професійні навики під час конкретної роботи в реальних умовах.
Keywords: переробка молока; консервування молока; зберігання молока