Збірник тестів з дисципліни «Фізіологія людини та фізіологічні основи фізичного виховання». Розділ 1. Фізіологія людини : метод. матер. - Мусієнко, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
Збірник тестів включає типові тестові завдання для чотирьох модулів з фізіології людини і тварин. Методичні матеріали містять тести, які допоможуть здобувачам ефективно підготуватися та скласти підсумковий іспит. Методичні рекомендації підготовлено відповідно до програми нормативної навчальної дисципліни «Фізіологія людини та фізіологічні основи фізичного виховання» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».
Keywords: фізична культура і спорт; фізіологія людини; фізичне виховання