Методичні вказівки щодо проходження навчальної практики з дисципліни "Паразитологія та інвазійні хвороби тварин" : метод. вказ. - Прийма, O. Б.; Юcьків, I. Д.; Стибель, В. В.; Данко, М. М.; Мазур, І. Я.; Соболта, А. Г. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Відпрацювання техніки взяття матеріалу та дослідження на гельмінтози, протозоози, акарози та ентомози. Засвоєння основних методів досліджень пасовищ, водойм і об’єктів навколишнього середовища. Проведення паразитологічного інспектування рибоводних господарств та паразитологічний розтин риб. Відпрацювання методів основних досліджень, що застосовуються за ветеринарно-санітарного контролю продуктів тваринного походження (дослідження на трихінельоз, опісторхоз, цистицеркози, ценуроз церебральний, ехінококоз ларвальний, дифілоботріоз).
Keywords: інвазійні хвороби тварин; паразитологія