Генеза публічного управління у сфері використання тваринного світу Галичини - Проців, О. Р. (My University, 2019)
Наведено результати наукових досліджень щодо публічного управління у сфері використання тваринного світу Галичини. Обгрунтувані сутності, закономірності, структурування, функціонування, еволюції управління тваринним світом Галичини досліджуваного періоду. Окреслено джерельну базу дослідження, розкрито вплив груп тиску, національних, релігійних, культурних впливів на формування публічного управління. Розглянуто вплив публічного управління на соціально-економічний стан галузі мисливства та рибальства. Розкрито позитивні та негативні сторони формування та здійснення державної політики в організації мисливства і рибальства в означений історичний період розвитку Галичини. Видання орієнтоване для науковців та практиків у сфері публічного управління та економіки, представників громадських об’єднань та політичних діячів. Видання орієнтоване для науковців та практиків у сфері публічного управління та екології, представників громадських об’єднань та політичних діячів.
Keywords: Мисливство; Рибальство