Фізіологія риб - Крушельницька, О. В.; Кравець, С. І.; Сенечин, В. В. (2021)
Навч.-метод. посіб. призначений для вивчення курсу «Фізіологія риб» студентами біолого-технологічного факультету спеціальності 207 (Водні біоресурси та аквакультура) денної та заочної форми навчання, слухачами інституту післядипломної освіти і перепідготовки кадрів АПК, студентами екстернатної форми навчання, а також для самостійної роботи.
навчально-методичний посібник
для підготовки фахівців із спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура" в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ-ІV ступені акредитації Львів-