Креативні рішення в системі управління персоналом в умовах війни: виклики та перспективи : ст. - Батюк, Б. Б.; Гірняк, К. М. (ВД "Гельветика", 2024)
Метою дослідження є характеристика особливостей прийняття креативних рішень в системі управління персоналом в умовах війни. Доведено, що актуальність прийняття креативних рішень у системі управління персоналом для підприємств можна обгрунтувати з декількох аспектів, особливо в умовах постійно зміню- ваного середовища. Виокремлено основні детермінанти креативності, що впливають на систему управління персоналом підприємства. Визначено, що креативні рішення в галузі управління персоналом в умовах ві- йни – це не просто адаптація до змін, вони спрямовані на активне створення середовища, в якому як бізнес, так і його співробітники зможуть вижити і зрештою процвітати, незважаючи на проблеми, спричинені війною. Охарактеризовано особливості впливу війни на систему управління персоналом сучасного підприємства
Keywords: управління персоналом, креативні рішення, воєнний стан