Загальна екологія : навч. посіб. - Сухорська, О. П.; Градович, Н. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2020)
Екологічні знання є необхідною теоретичною основою для формування екологічного мислення, з’ясування складних взаємозв’язків між органічним світом і неживою природою з метою раціонального використання біологічних ресурсів, їх збереження та відтворення в інтересах сучасного і наступних поколінь людей.
Keywords: екологія