Українська мова (за професійним спрямуванням) : метод. розроб. - Ваврін, С. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Мова - засіб спілкування. Спілкуючись між собою, люди користуються реченнями. Речення - основна одиниця спілкування. Мова є основною формою національної культури і, насамперед, першоосновою літератури.
Keywords: українська мова