Удосконалення технології забою та первинної обробки м’яса птиці з подовженим терміном зберігання : кваліф. роб. ... магістра - Медвецький, Я. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
В роботі досліджується вплив УФ-випромінювання сучасними бактерицидними амальгамними лампами на показники якості і забезпечення безпеки м’яса курчат-бройлерів. Розглянуто недопустимість ризиків, встановлення критичних меж в технологічних процесах виробництва м’яса курчат-бройлерів.
Keywords: технології забою, первинна обробка, м"ясо птиці, термін зберігання