Агроекологія : навч.-метод. посіб. - уклад. Буцяк, Г. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Використання лабораторних робіт у навчальному процесі дозволяє збільшити частку самостійної діяльності тих, хто навчається, надає можливість поєднувати репродуктивне і пошукове навчання й саме у такому сенсі є потужним засобом підвищення самостійної пізнавальної активності. За своїм змістом лабораторні роботи в теорії навчання визначають як дидактичний засіб навчання.
Keywords: агроекологія