Тестові та діагностичні завдання для контролю знань зі спеціальної ветеринарної вірусології : навч. посіб. - Калініна, О. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Тестові завдання складено згідно з програмою навчальної дисципліни «Ветеринарна вірусологія». Вони охоплюють програмний матеріал лекцій, лабораторних занять і тематичної самостійної роботи. До кожного тестового завдання подано 6 відповідей, з яких одна або кілька правильні. Подано 34 діагностичні завдання з актуальних для ветеринарної практики вірусних хвороб тварин.
Keywords: ветеринарна вірусологія, лабораторні заняття, навчальна програма