State financial regulation of the competitive environment: assessment for the agricultural sector of Ukraine : ст. - Radchenko, O. at all; Matveyeva, M. (Publishing House "Internauka", 2022)
У статті розкривається значення державного фінансового регулювання як одного з найважливіших інструментів економічного зростання та забезпечення конкурентоспроможності галузей промисловості та економіки України. Детально проаналізовано дослідження вітчизняних та зарубіжних вчених з тематики досліджень.
Keywords: фінансове регулювання, конкурентна золота середина, аграрний сектор, національна економічна стратегія