Молочні консерви: технологія та обладнання : навчальний посібник - Наговська, В. О.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Михайлицька, О. Р. (My University, 2021)
У посібнику подаються основні вимоги до молочної сировини при виробництві молочних консервів, подано опис технологічних операцій при їх виробництві, наведено основні параметри та режими технологій. Розглядаються особливості технологічних режимів при виробництві різних груп молочних консервів та найбільш поширених їх представників, наведено порядок дослідження молочних консервів згідно вимог технохімічного та мікробіологічного контролю, представлені методики дослідження молочних консервів.
Keywords: молочні консерви; консерви