Поживність кормів та норми годівлі собак : навч.-метод. посіб. - Слобода, О. М.; Наумюк, О. С.; Петришак, Р. А.; Семчук, І. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Здоров’я собаки безпосередньо залежить від харчування. Неправильний раціон може призвести до розвитку різних неінфекційних захворювань. Особливо важливим є стан шлунково-кишкового тракту, а також кишкова мікрофлора вихованця. Таким чином, повноцінне і якісне харчування забезпечує вашим собакам і котам міцне здоров’я та чудове самопочуття.
Keywords: годівля собак; корми для собак