Антропогенний вплив на екосистеми : практ. - Параняк, Р. П.; Буцяк, А. А.; Кропивка, С. Й.; Калин, Б. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
Діяльність людини та природні катастрофи спричинюють руйнування навколишнього середовища. Антропогенна міграція хімічних елементів стала основним чинником змін у навколишньому середовищі. Природне надходження хімічних елементів з надр ледве досягає 1% від антропогенних надходжень.
Keywords: Антропогенний вплив; екосистеми