Санітарно-гігієнічне обґрунтування розробки та застосування засобу на основі ортофосфатної кислоти із полігексаметиленгуанідином для обробки доїльного обладнання : дис. ... д-ра філос. галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». - Верхолюк, М. М. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
Дисертаційна робота присвячена комплексному вивченню особливостей санітарної обробки доїльного устаткування, розробці ефективного кислотного мийно дезінфікуючого засобу та режимів його застосування, санітарно-гігієнічній оцінці молока.
Keywords: доїльне обладнання